"domeinnaam & website"
  
Online communicatie is niet meer weg te denken. Bijna ieder bedrijf beschikt over een website waar diensten en/of producten worden weergegeven...
Zo niet, dan moeten wij misschien eens praten?

De technieken veranderen snel en verschuiven momenteel naar gebruik op tablet, iPad of smartphone. Mocht uw website aan een opfrisbeurt toe zijn? Dan bent u bij grafischburo ED aan het goede adres. Ik luister graag naar uw wensen en kan dan advies uitbrengen.

Responsive
Moderne websites worden 'responsive' gebouwd zodat ze zowel op de computer, als op tablet, iPad en smartphone goed worden weergegeven en gebruikt kunnen worden, geheel conform de nieuwste eisen die Google hieraan stelt.


 
CMS-systeem
De websites zijn voorbereid voor CMS gebruik. Via internet kunt u hiermee inloggen en zelf de inhoud van uw website bijhouden. Een optie waarvoor u kunt kiezen.

Actie websites en e-marketing
Voor acties kunnen tijdelijke websites worden gemaakt, gericht op de actie die u wenst uit te voeren. Vaak in combinatie met e-marketing waarvoor de software van Copernica ingezet wordt. Wilt u hier meer over weten, klik dan op 'e marketing'...

Starters website aanbieding
Speciaal voor nieuw startende ondernemers hebben wij een mooie aanbieding voor een website: