training
& ondersteuning

 


 
Voor de softwarepakketten waar grafischburo ED partner van is wordt training en ondersteuning gegeven.

Copernica marketing software
Met ruim 10 jaar werkervaring binnen dit pakket kan ik u prima van dienst zijn op gebied van informeren, adviseren en geven van training. Wanneer u zelf aan de slag gaat met Copernica kunt u voor grafischburo ED als partner kiezen. U kunt dan bij mij terecht met al uw vragen over Copernica software of het geven van training. Als partner kunnen wij desgewenst binnen uw account 'over uw schouder meekijken' en direct problemen oplossen. Ook kunt u grafischburo ED inzetten om complete projecten voor u voor te bereiden, in te richten en klaar-voor-gebruik te zetten. Zo kunt u laagdrempelig starten, maar wel gebruik maken van uitgebreide cases waar misschien nog niet alle 'know-how' van paraat is. Van door grafischburo ED uitgevoerde werkzaamheden ontvangt u een heldere instructie en 'groeit' u vanzelf steeds verder in het systeem.


 
MaxClass
Ook voor MaxClass (communicatie software voor scholen en instellingen) geef ik training en ondersteuning.
Ik geef graag een introductie aan het management of het team ter kennismaking. Vervolgens kunnen de administratie (beheer), de leerkrachten (gebruik) en de ouders/verzorgers (gebruik) een introductie en/of training ontvangen over het gebruik van MaxClass.
MaxClass is in gebruik een laagdrempelig pakket dat niet veel instructie behoeft. Loopt een gebruiker of beheerder toch tegen vragen op, dan kan eenvoudig via MaxClass het probleem voorgelegd worden en de oplossing worden geboden.

CMS-systeem
Ook voor het gebruik van ons Content Management Systeem (voor het bijhouden van uw webpagina's) ontvangt u uiteraard een duidelijke uitleg, zodat u zonder problemen eenvoudig en snel aan de slag kunt!