Website aanbieding!
  
Uiteraard mag een website voor uw nieuwe onderneming niet ontbreken! Internet is immers het medium om 24/7 aan de buitenwereld uw diensten en werkzaamheden te laten weten.

Het bouwen van een functionele website is een vak, zeker wanneer u 'bij' wilt blijven met de laatste technologische ontwikkelingen. Zo is het tegenwoordig van groot belang dat uw website geschikt is voor zowel weergave op een Windows als Apple computer, maar daarnaast ook op een tablet, iPad of smartphone: ga er maar aan staan. Ook is de vindbaarheid van uw website van groot belang, u wilt immers bezoekers op uw website.

U kunt uw website als 'etalage' inzetten, maar beter is uw website interactief te maken, klikgedrag te genereren en op die manier nieuwe relaties aan te trekken.
Grafischburo ED helpt u hier graag mee.


 
Uw domeinnaam
Wij kijken welke domeinnaam nog beschikbaar is en leggen deze voor u vast.
Hosting
Wij zorgen dat uw website online komt en dat deze gedurende een jaar beschikbaar is op internet.
Webpagina's
Wij bouwen in overleg met u 5 webpagina's binnen uw responsive website. Uiteraard is het mogelijk tegen scherpe tarieven extra pagina's aan te laten maken.
CMS-systeem
U kunt zelf inloggen en de inhoud van uw website bijhouden.

U betaalt voor dit websitepakket éénmalig € 325,- en het eerste jaar € 20,- p.mnd

Op de website vermelde bedragen en offertebedragen zijn altijd exclusief geldend BTW-tarief en transportkosten.© responsive webdesign: grafischburo ED
Mercury 253 - 3769 KD Soesterberg  |  tel: +31(0)346 350 626  |  mob: +31(0)6 118 49 335